Terrasoverkapping met vast, plat dak
JADE

De terrasoverkapping JADE is een terrasoverkapping met een plat dak en een strakke look. Hier vermijdt u het uitzicht van een traditionele terrasoverkapping met een hellend dak. U creëert een volwaardige ruimte om beschermd tegen zon en regen van uw omgeving te genieten. Deze terrasoverkapping kan perfect aansluiten tegen uw gevel of kan vrijstaand geplaatst worden. De constructie is voorzien van een afwatering die in de palen loopt en wordt standaard in QUALICOAT lak voorzien in meer dan 200 RAL kleuren.

We voorzien verschillende mogelijkheden van dakbedekking:

Terrasoverkapping Jade

1. Opaal veiligheidsglas

U behoudt grotendeels uw lichtinval onder uw terrasoverkapping én in uw woonruimte. Uw hebt een sterke bescherming tegen de zon door het opaal glas wat een groot comfort biedt tijdens de zomermaanden. Uw dak is volledig regendicht. Opaal glas is zeer onderhoudsvriendelijk aangezien u geen direct zicht hebt op de bovenkant van uw glas. Door het gelaagde veiligheidsglas is uw dak 100% veilig.

2. Doorschijnend veiligheidsglas

U behoudt volledige lichtinval onder uw terrasoverkapping én in uw woonruimte. Uw dak is volledig regendicht. Door het gelaagde veiligheidsglas is uw dak 100% veilig. De combinatie met een zonwerende screen is mogelijk

3. Dakpanelen

U creëert een volwaardig dak met het gevoel van een leefruimte in uw terrasoverkapping. De binnenkant is mat en wit afgewerkt zodat u geen onderhoud heeft en zonder dat er barstjes of spleten kunnen ontstaan. Optie: de bovenkant kan uitgevoerd worden met een speciaal ontwikkelde akoestische bovenlaag voor maximale geluidsdemping.

4. Polycarbonaat

Deze keuze is nog steeds het meest prijs-vriendelijkst. Dit kan uitgevoerd worden in 3 versies:

  • Heldere en transparant = maximaal licht
  • Opaal = zonwerende factor
  • Opaal met een extra zonwerende bovenlaag
Terrasoverkapping Jade

Gootverhoging

Anders dan bij een traditionele afhellende terrasoverkapping voorzien we een gootverhoging aan alle zijden van de terrasoverkapping. Deze kan een moderne of landelijkere uitstraling hebben. Hierdoor krijgt u overal een uniek zicht op uw terrasoverkapping. Door de specifieke aanpassingen aan deze constructie behouden we een perfecte afwatering zonder kans op lekken.

Verlichting

Deze woonuitbreiding kan uiteraard uitgerust worden met geïntegreerde LED spots in het dak. Zo kunt u ook ’s avonds in alle comfort genieten van uw buitenruimte. Om sfeer en gezelligheid te creëren kan uw terrasoverkapping Jade ook uitgerust worden met een LED strip rondom rond de goot. Zo bepaalt u uw eigen kleur en sfeer in uw terrasoverkapping.

Privacy

Om maximale privacy te creëren of u te beschermen tegen wind, regen of zon, kunt u kiezen om uw terrasoverkapping te voorzien van zijwanden:

  • Verticale screens
  • Glazen wandpanelen (zonder verticale profielen)
  • Schuivende aluminium wandpanelen
  • Vaste glaspartijen of schuiframen (2, 3 of 4 voudig)

Maximale afmetingen van de terrasoverkapping JADE

Een afstand van 4,00 m kan overbrugd worden met 2 palen.

  • Met 2 palen: 4 m x 4 m
  • Met 3 palen: 8 m x 4 m
  • Met 4 palen: 12 m x 4 m

Voor afwijkingen op de standaard, berekent onze technische dienst alvast een sterkteberekening op maat.

Terrasoverkapping Jade
Terrasoverkapping Jade

Tip

Een terrasoverkapping met afscherming kan uitgerust worden met één of meerdere verwarmingselementen. Hierdoor geniet je in het voorjaar en het najaar ook volop van uw tuin en terrasoverkapping.