Veranco - uw partner voor veranda’s en pergola’s sinds 1983 Veranco uit Sint-Niklaas

Veranda’s bouwen is een vak apart. Daar zijn wij van overtuigd. Maar het is meer dan dat alleen. Het is vooral een passie voor al onze medewerkers. Al 35 jaar is het onze missie om de wensen van onze klanten te realiseren.

Als familiebedrijf verzorgen we elk project, groot of klein, met dezelfde kwalitatieve zorg. Onze 90 vakmannen en -vrouwen geven elke dag het beste van zichzelf om uw project te realiseren.

 • Eigen ontwikkeling van de profielen
 • Ervaren en professionele plaatsers
 • Een snelle dienst na verkoop

Waarom kiezen onze klanten voor Veranco?

35 jaar ervaring als plaatser van veranda’s en pergola’s

Kies voor een veranda met een goede isolatie. Zo heb je geen last van een snikhete veranda in de zomer of een kille veranda in de winter. Wij geven jou graag advies over welke factoren een impact hebben op de isolatie van je veranda.

Voormontage in productie, perfectie bij montage op de werf

Omdat wij willen garanderen dat alles vlot verloopt wanneer wij de veranda plaatsen, monteren wij de veranda deels tijdens de productie. Op die manier zijn wij zeker dat de plaatsing bij u thuis vlot en correct zal verlopen.

Eigen ontwikkeling van profielen, uniek in de sector

Veranco ontwikkelt zelf de profielen van de veranda’s. Wij kopen geen bestaande profielen aan. Wij beschikken over de vakkennis en ervaring om één van de meest performante veranda’s op de markt te ontwerpen. Zo bent je zeker van de kwaliteit van het design.

90 vakmannen en -vrouwen staan dagelijks voor je klaar

Investeren in een veranda, is investeren in jouw (t)huis. Om jouw vertrouwen te verdienen, investeren wij in ons team. Het zijn tenslotte zij die jouw project realiseren. Benieuwd naar onze werkwijze of mensen? Je bent van harte welkom bij ons in het bedrijf!

 

Aluminium dakconstructies, uniek in de sector

Veranco kiest ervoor te werken met een aluminium constructie en niet met een houten dakgewelf. Omdat wij kiezen voor eenzelfde materiaal voor raam- en dakconstructie, behouden wij dezelfde uitzettingscoëfficiënt bij warmte, koude, vocht, droogte, … Wanneer je kiest voor twee verschillende materialen, riskeer je dat deze op een andere manier bewegen bij dergelijke weerselementen. Bij ons zal jouw veranda geen barstjes of uitzetting ervaren op lange termijn.

Wij komen persoonlijk jouw veranda plaatsen

Wij hechten veel belang aan onze persoonlijke service. In ruil voor jouw vertrouwen, zorgt ons ervaren team voor de plaatsing en oplevering van jouw veranda.

100% Belgisch familiebedrijf Veranco uit Sint-Niklaas

Veranco is een Belgisch familiebedrijf uit Sint-Niklaas. Wij verlenen de volgende diensten:

 • Ontwerp van de profielen
 • Uittekenen van uw project
 • Productie van uw veranda
 • Voormontage van uw veranda
 • Persoonlijke dienst na verkoop

Naast Sint-Niklaas bent u ook welkom in onze showroom in Gent. Daar kan u de verschillende materialen, veranda’s en pergola’s in alle rust bekijken.

Hoe gaan wij te werk?

 • Een eerste gesprek bij u thuis of in onze toonzalen.
  (wij luisteren en geven advies)
 • Opmaak van een duidelijke offerte en een technisch plan
 • Voorstelling offerte en tekeningen
 • Opmeting na akkoord
 • Voorbereidende werken (indien nodig)
  • Met onze aannemers
  • Uw eigen aannemer (wij voorzien alle technische plannen)
 • Definitieve opmeting
 • Productie en voormontage in Sint-Niklaas
 • Plaatsing door eigen ervaren plaatsers
 • Nazorg die snel op de bal speelt

Uw Veranda / pergola, uw kleur...

Onze aluminium profielen worden gelakt in meer dan 200 kleuren in poederlak. Enerzijds is het lakprocédé volledig onder Qualicoat label, anderzijds ontwikkelen we zelf de profielen op een manier dat de hechting, de duurzaamheid, UV-weestand en de kleurvastheid versterkt worden.

De microstructuur van de lak geeft een vochtwerende laag aan het oppervlakte van het profiel door de ondiepe structuur en de beschermende teflonlaan. Hierdoor stroomt het regenwater makkelijker over de profielen en neemt het stof en vuil mee.

Ook een ander kleur aan de binnenkant en buitenkant is perfect mogelijk.

U kunt uw veranda of pergola kiezen in het RAL kleur dat u wenst. Maar om u eventueel te helpen in de keuze geven wij graag de populairste kleuren mee van 2017 - 2018.

RAL 9005 – gitzwart

RAL 7016 – antraciet grijs

RAL 7015 – leigrijs

RAL 7021 – zwartgrijs

RAL 8019 – bruingrijs

RAL 7039 – kwarts grijs

RAL 7030 – steengrijs

RAL 9007 – grijs aluminium

RAL 9006 – aluminium

RAL 9010 – wit

RAL 9016 – verkeerswit

Qualicoat kwaliteit

Wat is een Qualicoat label voor aluminium profielen?

Alle profielen van Veranco worden standaard gelakt onder de regels van Qualicoat. Qualicoat is een internationaal kwaliteitslabel die wordt toegekend aan poederlakbedrijven die voldoen aan strengen eisen qua kwaliteit en duurzaamheid. Het gaat over uitgebreide specificaties voor zowel proces- als producteisen.

Als klant bent u er zeker van dat u de beste lakkwaliteit krijgt die een lange termijn waarde heeft en een constante kwaliteit biedt.

Veranco gaat verder dan Qualicoat

Om er absoluut zeker van te zijn dat uw veranda of pergola geen quasi onzichtbare beschadigingen heeft gaan wij bij Veranco een stap verder. Elk profiel wordt manueel gecontroleerd voor dat het in productie gaat.
- 2 medewerkers gaan elk profiel visueel controleren
- Met de vlakke hand gaan ze elk profiel ook aftasten of er geen kleine beschadigingen zijn
- Elke fout wordt zo voor dat we in productie gaan eruit gehaald

Onze partner

Ontdek hier onze interieur partner Meubelen Verberckmoes. Met een uitgebreid gamma voor binnen en buiten meubelen en gezellige accessoires, vindt u zeker de juiste aankleding voor uw nieuwe veranda of pergola. Meubelen Verberckmoes heeft 4 vestigingen in Sint-Gillis-Waas, Temse, Merksplas en Wilrijk.

Veranco klanten krijgen een mooie korting, aangeboden door meubelen Verberckmoes. Vraag ernaar bij uw Veranco verkoper.

Neem alvast een kijkje op de website voor meer inspiratie: www.verberckmoes.be

Veranco groeit! Zin om met ons mee te groeien?

Ontdek onze jobs en wie weet bouw jij binnenkort mee aan een veelbelovende toekomst samen met Veranco. Ontdek onze vacatures.