Uw carport op maat gemaakt.

Een carport is een stabiele constructie waar uw wagen, caravan of boot beschermd is tegen verschillende weerselementen (felle zon, hagel, sneeuw, etc.).

Vanuit onze 39 jaar ervaring in het bouwen van veranda’s en terrasoverkappingen heeft Veranco een moderne aluminium carport ontwikkeld. Deze wordt 100% op maat gemaakt en kan zowel aan de woning gebouwd worden als losstaand geplaatst worden.

De carport van Veranco kenmerkt zich met:

  • Een platte dakconstructie met modern aanzicht
  • Een moderne goot die in verstek doorloopt langs alle zijden
  • Een stabiele en esthetisch mooie aluminium constructie
  • Een dakconstructie van polycarbonaat die zonwerend kan zijn
  • Geïntegreerde verlichting via LED-lampen of strips (evt. mét lichtsensor)
  • Geïntegreerde afwatering via de palen

Waarom een carport?

Naast bescherming tegen weerselementen, biedt een carport verschillende voordelen:

Extra bergruimte

Met een carport kan u gemakkelijk tuinmeubelen of vervoersmiddelen (fiets, brommer, etc.) berging bieden. Veranco bouwt ook extra grote carports met bergruimte en dit volledig op maat. Op die manier kan u uw bezittingen altijd veilig stockeren.

Opwaardering van uw woning

Een carport plaatsen is een interessante investering. Wenst u in de toekomst uw woning te verkopen? Dan zal u dit kunnen doen aan een hogere prijs.

Stijlvolle uitstraling

Een carport geeft uw woning een extra stijlvolle uitstraling. De aluminium constructie van Veranco draagt bovendien bij tot een moderner en esthetisch ogend geheel. 

Multifunctioneel karakter

Naast het beschermen van uw voertuig kan een carport nuttig zijn voor allerlei activiteiten zoals barbecueën, tafeltennis, of een middagdutje in de schaduw op warme zomerdagen.

Uw carport, uw kleur

De aluminium carports van Veranco kunnen gelakt worden in meer dan 200 verschillende kleuren. Dit lakproces geschiedt volledig volgens het Qualicoat kwaliteitslabel. Bovendien geeft de micro-structuur van de lak een vochtwerende laag aan het oppervlak van het carport profiel. Hierdoor stroomt het regenwater gemakkelijker af  en neemt het stof en vuil deeltjes mee.

U kan uw carport kiezen in het RAL-kleur dat u wenst. Om u te helpen in uw keuze geven wij alvast de meest populaire kleuren mee van 2018.

RAL 9005 – gitzwart

RAL 7016 – antraciet grijs

RAL 7015 – leigrijs

RAL 7021 – zwartgrijs

RAL 8019 – bruingrijs

RAL 7039 – kwarts grijs

RAL 7030 – steengrijs

RAL 9007 – grijs aluminium

RAL 9006 – aluminium

RAL 9010 – wit

RAL 9016 – verkeerswit

Meer realisaties.