Jouw veranda op maat gemaakt.

Elke woning is anders en iedereen geniet op een andere manier van zijn veranda. Daarom heeft Veranco voor elke stijl en elk budget een passende oplossing. Op die manier is jouw veranda een waardevolle uitbreiding van jouw woning waar je elk seizoen van kunt genieten. Op vandaag kan je kiezen uit verschillende soorten veranda’s:

  • Leefveranda’s met platte daken of met een lichtstraat
  • Veranda’s met glazen plafond of isolerende panelen
  • Orangerie
  • Zwembadoverdekking
  • Terrasoverkapping

Alles wat u moet weten over uw veranda.

Welke soorten glas zijn er voor uw veranda dak?

Met behulp van je veranda maximaal licht binnenkrijgen? Dan is een veranda met een glazen dak de perfecte oplossing. Voor een juiste balans tussen voldoende licht, een goede isolatie en veiligheid geven we graag de verschillende mogelijkheden mee en belangrijke tips om de juiste keuze te kunnen maken.

Lees meer

Hoe goed isoleert een veranda?

Iedereen kent een verhaal van een snikhete veranda in de zomer of een ruimte waar u in de winter niet kan van genieten door de koude. Gelukkig ligt deze tijd al lang achter ons. Ontdek hier welke factoren impact hebben op de isolatie van uw veranda.

Lees meer

Heb je een vergunning nodig voor een veranda?

Je wenst je huis op te waarderen met een veranda en een extra leefruimte te creëren. Wat moet je hiervoor doen bij je gemeente? Heb je een vergunning nodig? Een architect? Wij geven graag wat verduidelijking.

Lees meer

Onderhoud van jouw veranda.

Niemand steekt graag veel tijd in onderhoud. Vandaar kiezen we bij Veranco resoluut voor aluminium veranda’s. Een aluminium profiel is een robuust en duurzaam materiaal die weinig onderhoud nodig heeft. Een aluminium veranda hoef je niet meer te schilderen of te lakken. Bovendien is het een product die veel mogelijkheden in afwerking biedt en vrijwel alle stijlen aankan.

Lees meer

Geen gemetste muur meer nodig.

Een geïntegreerde muur in een veranda kan esetich of voor privacy redenen een mooi voordeel opleveren. Naast een gemetste muur biedt Veranco u een kwalitatief alternatief. In onze productie in Sint-Niklaas bouwen wij uw muur volledig voor, op maat en met een top isolatie. Hierdoor vermijdt u verschillende kosten en een lange plaatsing- en afwerkingsduur.

Lees meer

De combinatie van een veranda en pergola

Veranco heeft de perfecte integratie ontwikkeld van een veranda en een pergola. We koppelen de structuur van beiden op een esthetische manier en zorgen voor het behoud van de goede thermische eigenschappen van de leefveranda. Hierdoor geniet u van beiden in één concept.

Veranco koppelt verschillende types van veranda’s en pergola’s op uw maat.

Vraag gerust advies aan onze verkopers.

Referenties. veranda

Meer referenties.

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?