Qualicoat kwaliteit voor uw veranda

Indien u kiest voor Veranco, ontvangt u de beste kwaliteit: Qualicoat kwaliteit.

Wat betekent Qualicoat?

Meer dan 30 jaar geleden hebben verschillende nationale organisaties van poederlakbedrijven samen Qualicoat opgericht. Ze hadden als doel de kwaliteit te verhogen en standaardiseren door een kwaliteitslabel toe te kennen voor poedercoaten op aluminium. Dit kwaliteitslabel heet “Qualicoat” en wordt momenteel nagevolgd door multinationials in de aluminiumindustrie over alle continenten.

Wat is de rol van Qualicoat in de productie van uw aluminium veranda?

Alle aluminium veranda profielen van Veranco worden standaard gelakt onder de regels van Qualicoat. Dit betekent dat het lakproces voldoet aan de strenge eisen qua kwaliteit en duurzaamheid. Qualitcoat stelt immers uitgebreide specificaties op voor zowel proces, product, en test-eisen. 

Als klant van Veranco bent u er dus zeker van dat uw veranda de beste lakkwaliteit krijgt die een lange termijn waarde heeft en een constante performantie biedt.

Veranco gaat verder dan Qualicoat

Om er absoluut zeker van te zijn dat uw veranda (of terrasoverkapping) geen quasi-onzichtbare beschadigingen heeft, gaan wij bij Veranco een stap verder. Elk profiel wordt manueel gecontroleerd voordat het in productie gaat.

Concreet overlopen wij steevast volgende processen:

  • Twee medewerkers controleren visueel elk veranda profiel.
  • Met de vlakke hand tasten de medewerkers elk profiel af om te zien of er geen kleine beschadigingen zijn.
  • Elke potentiële fout kan zo worden gedetecteerd en eruit gehaald worden voordat het in productie gaat.

Kies Qualicoat, krijg kwaliteit.

Kiest u voor Veranco? Dan kiest u voor Qualicoat en dus kwaliteit. Als klant, bouwheer en/of architect kan u er op vertrouwen dat onze aluminium producten voldoen aan goed gedefinieerde criteria van kwaliteit en performantie. 

Indien u nog vragen heeft, contacteer ons gerust via e-mail (info@veranco.be) of telefonisch via +32 (0)3 777 61 93. Wij staan klaar om u te adviseren.

Contacteer ons

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?

Alles wat u moet weten over uw veranda