Orangerie

U bezit een stijlvolle woning met een prachtige tuin en wenst de connectie te maken tussen beiden. En dat kan, met een orangerie van Veranco, helemaal op maat van uw wensen. Binnen zitten en toch het echte tuingevoel ervaren? Ontdek dan nu de mogelijkheden van een echte orangerie aan huis.

Uw orangerie op maat

Een typische orangerie kenmerkt zich door een combinatie van landelijke stijlelementen en een hoogtegevoel dat wordt gecreëerd door de dakstructuur. Natuurlijk maken wij uw orangerie volledig in de stijl van uw woning en op maat van uw persoonlijke voorkeur, en dit alles met aandacht voor een groot ruimtelijk gevoel.

Door onze ruime expertise als ontwikkelaar van verandasystemen kunnen we bij Veranco perfect rekening houden met alle details die voor u belangrijk zijn, zoals bijvoorbeeld het dak. De typerende dakstructuren dragen misschien wel het meeste bij aan de charme van een orangerie aan huis. En hier hebben we heel wat mogelijkheden:

  • Een dak in 1 helling
  • Een zadeldak in 2 hellingen
  • Een dak in 4 hellingen

Het zijn slechts enkele opties want zelfs een plat dak met een mooie koepel en een grote hoogte creëert een feeëriek orangeriegevoel. Vertel ons uw wensen en wij gaan aan de slag om een dak volledig op uw maat samen te stellen.

De prijs van uw orangerie

U ziet het: de mogelijkheden lijken wel eindeloos. Nog niet zeker of een orangerie kopen tot uw mogelijkheden behoort? Maak een afspraak met uw Veranco-adviseur in Sint-Martens-Latem, Sint-Niklaas, of bij u thuis om zo te weten te komen wat uw persoonlijk project ongeveer kan kosten. Samen werken we naar uw droomproject.

Ontvang uw persoonlijke offerte

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?