Op zoek naar een verandabouwer in de regio Aalst?

U wenst een veranda op maat te laten plaatsen in Aalst ? Bij VERANCO bent u aan het juiste adres. Met onze fabriek in Sint-Niklaas van ruim 20.000m2 staan dagelijks meer dan 100 vakmannen klaar voor het bouwen van aluminium veranda's op maat. Met de installatie van een veranda aan huis  geniet u zowel in de zomer als in de winter van uw tuin en terras. Ons familiebedrijf staat gekend als verandabouwer sinds 1983. Door de jaren heen is onze kennis omtrent verandabouw steeds ruimer geworden.  Het steeds streven naar vernieuwingen  en innovaties maakt VERANCO tot één van de modernste bedrijven in België.

Aluminium leefveranda’s op maat gemaakt in Aalst

U bent op zoek naar een verandabouwer in Aalst? Bij VERANCO kan u terecht voor advies op maat voor woonuitbreidingen en het plaatsen van aluminium veranda’s in de regio Aalst. Van afmetingen over lichtstalen tot kleuren, u bepaalt alles zelf. Uiteraard houden we bij realisatie van uw aluminium leefveranda ook rekening met een duurzaam leefklimaat. Zo speelt isolatie een heel belangrijke rol bij VERANCO.  Van welk type woonveranda u ook droomt, een landelijke,  hedendaagse of moderne veranda is een aanwinst voor elke woning. VERANCO realiseert uw project volledig op maat. Bij VERANCO kan u rekenen op ons eigen plaatsingsteam voor een vlotte en efficiënte plaatsing.

Breidt uw woning uit met een aluminium woonveranda

Veranda’s worden meer en meer aanzien als een uitbreiding van de woning en zorgen ervoor dat het binnen- en buiten leven gemakkelijk in elkaar overvloeien. De lichtinval zorgt voor een gezonder evenwicht en zorgt ervoor dat u in nauw contact met uw omgeving en uw tuin. VERANCO biedt u een breed aanbod aan veranda’s waaruit u kan kiezen. Wij houden rekening met stijl, functie en vormgeving, alsook uw unieke wensen op vlak van afwerking, details, ventilatie en design. Zo kan u bij VERANCO kiezen uit aluminium veranda’s met:

  • Glazen dak
  • Isolerende dakpanelen
  • Plat dak (evt. met lichtkoepel)
  • Polycarbonaat

Een woonveranda of leefkeuken is een uitstekende keuze wanneer u uw keuken of woonkamer wenst uit te breiden met een lichte, sfeervolle ruimte. Je kan de veranda ook gebruiken als ontpanningsruimte. Een plek waar u het hele jaar door kunt genieten, ook bij koud weer in de winter.

Contacteer ons voor een gratis offerte

U wenst de prijs te kennen voor het plaatsen van een veranda in Aalst. Een hedendaagse of moderne veranda die perfect aansluit bij de architectuur van uw woning en uw levensstijl? Vraag bij VERANCO een vrijblijvende offerte aan voor het realiseren van een leefveranda in Aalst . Onze vakmannen zullen  u verder met veel plezier verder begeleiden richting het plaatsen van uw ideale veranda op maat in de regio Aalst!

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?