Op zoek naar een carport met berging? Veranco uit Sint-Niklaas

Een carport met berging is een heel recent product van Veranco. Dankzij een carport zit uw wagen, caravan of boot uitstekend beschermd tegen allerlei weersomstandigheden (vorst, ijzel, regen, sneeuw, etc.).

Een aansluitende berging biedt het voordeel van extra opslagruimte. Zo kan u uw fietsen, grasmachine en tuinmeubelen veilig berging bieden terwijl u ruimte bespaart in uw huis.

Een carport met berging is tegelijk een interessante investering die een opwaardering van uw woning kan opleveren.

Carport met berging: de stijl van Veranco

Veranco heeft vanuit 35 jaar ervaring een stabiele aluminium carport met berging ontwikkeld.

U kan deze volledig op maat laten plaatsen door onze medewerkers, hetzij aanpalend aan uw woning of losstaand.

Waarom aluminium?

Onze aluminium constructies onderscheiden ons al decennia van onze concurrenten. Aluminium is sterk, roest amper en vergt weinig onderhoud. Bovendien is het duurzaam materiaal en kan het heel gemakkelijk bewerkt worden zonder kwaliteitsverlies.

Esthetisch geheel

De carport modellen van Veranco hebben een strak en modern aanzicht, met plat dak en een goot die rondom rond loopt in verstek. Geïntegreerde LED-verlichting en lichtsensoren zijn leuke extra opties.

Belangrijk is dat de carport met berging één geïntegreerd en esthetisch mooi ogend verhaal is. In plaats van twee aparte producten, bieden wij de één stijlvol product die twee doelen biedt: uw voertuig(en) beschermen en extra opslagruimte voorzien.

Onze carport met berging is 100% maatwerk

Voor Veranco is maatwerk prioritair.

De prijs van uw carport met berging is dan ook afhankelijk van uw unieke behoeften en wensen.

Zo zal de prijs afhankelijk zijn van de grootte of afmetingen van uw carport, de dakstructuur, de optionele extra’s en materiaalkeuze.

Welke factoren bepalen mijn carport prijs?

Ontvang een gratis offerte

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?