Een terrasoverkapping voor uw horecazaak?

Wenst u uw horecazaak te voorzien van een terrasoverkapping? Dan bent u bij Veranco aan het juiste adres.

Onze vakmannen hebben meer dan 35 jaar ervaring in het plaatsen van terrasoverkappingen voor restaurants, hotels, bars en feestzalen. Alles 100% op maat.

Laat uw klanten heel het jaar door genieten van uw terras

Het grootste voordeel van een horeca-terrasoverkapping? 

Laat uw klanten 365 dagen lang genieten van uw terras. Dankzij een terrasoverkapping zitten uw gasten beschut tegen allerlei extreme weersomstandigheden (regen, felle zon, koelte, etc.). 

Zo genieten uw klanten lekker van uw etablissement zonder storende elementen.

Andere voordelen van horeca terrasoverkapping?

1. Bedien meer klanten

Een uitbreiding van uw horecazaak met een terrasoverkapping staat u toe om meer klanten te bedienen. Dit kan uw omzet doen stijgen.

2. Houd uw klanten langer in uw zaak

Met een terrasoverkapping kan u als uitbater niet alleen meer klanten bedienen, maar ze ook langer op het terras houden. Wanneer het bijvoorbeeld kouder wordt kunnen terrasverwarmers zorgen voor een extra gezellige sfeer, waardoor klanten ook meer consumeren en positieve mond-aan-mond reclame doorspelen.

3. Biedt uw klanten een alternatief voor het rookverbod

Via een terrasoverkapping heet u ook rokers een warme welkom in uw horecazaak. Zo kunnen zij ook bij hun gezelschap blijven zitten en genieten van een leuke avond.

Kies uw het gepast type terrasoverkapping voor uw horecazaak

Bij Veranco worden alle terrasoverkappingen op maat gemaakt.  U kan verder opteren voor verschillende modellen:

Onze basis materiaal is aluminium, met de mogelijkheid om deze te laten lakken in meer dan 200 RAL-kleuren. Bovendien kan uw terrasoverkapping ook voorzien van extra accessoires zoals o.a. LED-verlichting, audio installatie en verwarmingselementen.

Veranco denkt met u mee

Een nieuwe terrasoverkapping plaatsen voor uw horecabedrijf doet u niet dagelijks.

Daarom hechten wij heel veel belang aan een goede planning en onderlinge ideeën-uitwisseling. Via een initieel begeleidend gesprek luisteren wij naar uw specifieke wensen en maken we samen een solide plan op.

Contacteer ons

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?