Uw terrasoverkapping ombouwen tot veranda?

Indien u vandaag een terrasoverkapping laat plaatsen maar later toch liever een veranda zou willen, kunnen wij die perfect ombouwen. Bij Veranco refereren wij naar een “evolutieve” terrasoverkapping.

Hierbij gaan wij de terrasoverkapping reeds voorzien van thermisch onderbroken palen. Samen met de thermisch onderbroken goot, én isolerende dakconstructie staat alles klaar om in de toekomst de ramen erin te plaatsen. Ook deze ramen zijn thermisch onderbroken en zorgen voor een volwaardige veranda.

Voordelen van een evolutieve terrasoverkapping

1. Slechts één keer investeren

Wij bouwen uw toekomstige veranda in een eerste stap als een volwaardige terrasoverkapping. Wanneer u wenst over te schakelen, voorzien wij de ramen, deuren en/of schuiframen met een perfecte afsluiting. U investeert dus één en geen twee keer.

2. U houdt de touwtjes in handen

U kan op elk moment beslissen om aan de voorkant van uw terrasoverkapping beschutting toe te voegen en er dus een veranda van te maken. Eens een veranda, zit u lekker beschermd tegen extreme hitte, wind, regen of vrieskou dankzij de gesloten wanden.

Voordelen van een veranda tegenover een terrasoverkapping

1. Het hele jaar door genieten van uw tuin

Een terrasoverkapping is leuk in de zomermaanden wanneer het aangenaam weer is. Wanneer de winter aanbreekt, volstaat een terrasoverkapping vaak niet meer. Met een veranda kan u het hele jaar door genieten van uw tuin en terras, ook tijdens koude winterdagen.

2. Extra leefruimte creëren

U kan een veranda zien als een extra leefruimte waar u het hele jaar door ongestoord allerlei activiteiten kan uitvoeren zoals eten, spelen, lezen, werken, etc. Bij een terrasoverkapping is dit uiteraard niet of minder het geval.

Meer informatie nodig?

Twijfelt u nog tussen een terrasoverkapping en veranda of een eventuele tussenvorm? Bij Veranco staan we klaar u om u te adviseren in uw keuze.

Contacteer ons

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?