Een veranda voor uw horecazaak?

Wilt u uw horecazaak voorzien van een stijlvolle veranda?

Veranco denkt graag mee met u en ontwerpt uw project op maat. Met meer dan 35 jaar ervaring realiseerde ons team talloze veranda’s specifiek voor horecabedrijven zoals restaurants, bars, hotels en feestzalen.

De voordelen van een horeca veranda

Een veranda-uitbreiding kan op verschillende manieren een unieke meerwaarde bieden voor u en uw klanten. Laat ons die eens overlopen:

  1. Klanten kunnen genieten van uw buitenruimte of terras zonder storende weerselementen (wind, regen, koude, etc.). Dit is voor hen een extra reden om naar uw zaak te komen.

  2. Als uitbater kan u met een veranda uw terras of buitenruimte 365 dagen lang benutten alsook extra plaatsen garanderen voor uw klanten.

  3. Een horeca veranda is gezellig om in te vertoeven. Automatisch consumeren klanten meer in een aangename sfeer en verhoogt u dus uw omzet.

  4. Een veranda kan ook dienen als “social proof” voor passanten van uw zaak. Vaak zit een veranda voor horecazaken als eerst gevuld. Wanneer voorbijgangers dit opmerken is de kans des te groter dat ze ook aanschuiven bij uw restaurant, bar of hotel.

Kies uw eigen veranda type

Bij Veranco zetten wij al jarenlang in op aluminium constructies. Dit is sterk materiaal, vergt weinig onderhoud en is dus heel gebruiksvriendelijk.

U kan uw aluminium veranda voor uw horecazaak laten plaatsen met:

Bovendien bieden wij de keuze uit 200 verschillende RAL-kleuren, zodat uw veranda volledig past bij uw kader!

Veranco denkt met u mee.

Een nieuwe veranda plaatsen voor uw horecabedrijf doet u niet dagelijks. Daarom hechten wij heel veel belang aan een goede planning en onderlinge ideeën-uitwisseling.

Via een begeleidend gesprek luisteren wij naar uw specifieke wensen en maken we samen met u een solide plan op.

Contacteer ons

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?