Uw aluminium veranda laten bouwen in regio Dendermonde?

Bij Veranco bent u aan het juiste adres. 

Ons team heeft meer dan 35 ervaring in het bouwen en plaatsen van veranda’s in Dendermonde. Bovendien ligt deze stad tussen onze twee primaire vestigingen met showrooms in Gent en Sint-Niklaas.

Uw stijl, uw veranda

Onze medewerkers beseffen dat elke woning in Dendermonde een eigen karakter heeft. Daarom heeft Veranco voor elke stijl een passende oplossing. Op die manier is uw aluminium veranda een waardevolle uitbreiding van uw eigendom waar u elk seizoen van kunt genieten.

Bij Veranco kan u uw verandadak invullen met:

Wij behandelen elk project, groot of klein, met oog voor detail en zorgzaamheid. Wij komen bij u langs, luisteren naar uw wensen en maken een eindproduct op maat.

Op zoek naar extra inspiratie voor uw project? Bezoek onze showrooms.

In onze showrooms in Gent en Sint-Niklaas kan u diverse soorten en modellen aluminium veranda’s bewonderen. Het is bijgevolg een uitstekende locatie om extra ideeën of inspiratie op te doen voor uw project.

Heeft u extra vragen of bezorgdheden rond uw plannen? Geen probleem. Onze medewerkers hebben meer dan 35 jaar ervaring en staan u ter hulp met een lekkere tas koffie.

Een gratis prijsschatting ontvangen voor uw project?

Bent u gevestigd in Dendermonde en wenst u eindelijk werk te maken van die langverhoopte veranda? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?