Wilt u een aluminium veranda laten bouwen in regio Lokeren?

Veranco is met meer dan 35 jaar ervaring specialist in het bouwen en plaatsen van kwaliteitsvolle aluminium veranda’s in Lokeren.

Bovendien is deze stad precies gevestigd tussen onze primaire vestigingen (Gent en Sint-Niklaas), dus het is een ideale locatie om u snel te bedienen.

100% maatwerk

Wij beseffen dat elke woning in Lokeren een eigen karakter heeft. Daarom heeft Veranco voor elke stijl een passende oplossing. Op die manier is uw veranda een waardevolle uitbreiding van uw eigendom waar u elk seizoen van kunt genieten.

Veranco heeft een grote dosis vakmanschap en verzorgt elk project, klein of groot, met oog voor detail en zorgzaamheid. Wij ontwerpen uw veranda profiel op maat, tekenen uw project uit en zorgen voor een succesvolle productie, voormontage en dienst na verkoop.

Kies uw eigen dakinvulling

Bij Veranco kan u uw verandadak invullen naar keuze met:

Bezoek onze dichtstbijzijnde showroom(s) voor meer inspiratie.

Onze showrooms bieden een unieke kans om meer advies te verzamelen voor uw definitieve veranda keuze. Bovendien stellen wij in de showrooms een variëteit aan stijlen en modellen tentoon, waardoor uw inspiratie meer vorm zal krijgen.

Wij hebben twee vlot bereikbare showrooms die dicht bij Lokeren gelegen zijn: een in Sint-Martens-Latem (Gent) en een in Sint-Niklaas. Plan gerust een bezoek en onze medewerkers zullen u meteen ter hulp staan.

Benieuwd naar het prijskaartje van uw project?

Wenst u werk te maken van uw langverhoopt veranda project in Lokeren? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Op zoek naar een aluminium veranda in Lokeren?
Op zoek naar een aluminium veranda in Lokeren?

Ontdek hier meer over onze producten.

Meer realisaties.
Ontvang een gratis offerte