Veranco: koploper in het bouwen van aluminium veranda’s in Sint-Niklaas

Al jaren is Sint-Niklaas onze “thuisbasis” voor kwalitatieve verandabouw. Niet alleen onze hoofdzetel, maar ook onze glansrijke veranda showroom is gevestigd in Sint-Niklaas. Veranco specialiseert zich dan ook in het maken en plaatsen van aluminium veranda’s in en rond deze regio.

Kies uw eigen stijl en afwerking

Met meer dan 35 jaar ervaring presenteert Veranco uiteenlopende veranda stijlen, waarbij we rekening houden met uw unieke aanbevelingen op vlak van afwerking, design, ventilatie en details.

Ons team beseft dat elke woning een eigen karakter heeft. Daarom heeft Veranco voor elke stijl een passende oplossing. Op die manier is jouw veranda een waardevolle uitbreiding van jouw eigendom waar je elk seizoen van kunt genieten.

Zo kan u uw verandadak laten invullen met:

Extra inspiratie? Bezoek onze veranda showroom in Sint-Niklaas!

Bent u nog zoekende naar extra inspiratie voor uw project?

In Europark Zuid 16 te Sint-Niklaas (klik hier voor de exacte locatie in Google Maps) vindt u onze toonzaal met een uitgebreide verzameling van veranda stijlen en types. Dit zal uw meer duidelijkheid geven in uw zoektocht naar de meest geschikte veranda.

U kan gerust eens binnenspringen op afspraak. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te ontvangen met het nodige advies en een tas koffie. Met meer dan 35 jaar ervaring bent u bij ons aan het juist adres!

Gratis offerte ontvangen?

Staat u te popelen om eindelijk eens werk te maken van die langverhoopte veranda? Vraag vandaag vrijblijvend een offerte aan.

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?