Uw veranda op maat gemaakt in Wetteren Veranco uit Sint-Niklaas

Met zijn ligging vlakbij Gent is Wetteren dé perfecte uitvalsbasis voor wie in de stad werkt maar graag op het groene platteland woont.

Wilt u (nog) meer genieten van uw tuin of buitenruimte in Wetteren? Dan is het plaatsen van een nieuwe veranda een uitstekend idee.

Waarom een veranda?

Een veranda is een uitbreiding van uw woning waarin u het hele jaar door kan leven en genieten.

Twijfelt u nog of die nieuwe veranda een goede investering is? Hier zijn enkele voordelen die uw nieuwe veranda kan bieden:

  • Meer lichtinval in uw woning. Vaak hebben oudere woningen in Wetteren kleine ramen. Met een veranda trekt u in één keer meer zonlicht binnen.
  • Verschillende functionaliteiten. U kan uw veranda gebruiken als leefruimte, eetruimte, tuinkamer, etc. 
  • Het hele jaar door genieten van uw tuin. Doorheen de vier seizoenen heeft u perfect zicht op en dus genot van uw tuin.
  • Uw woning stijgt in waarde. Door de extra ruimte en verhoogde wooncomfort neemt de waarde van uw huis toe.

Kies uw eigen veranda stijl

Ons team beseft dat elke woning in Wetteren een eigen karakter heeft. Daarom plaatst Veranco veranda’s op maat en houden wij rekening met uw unieke wensen op vlak van design, ventilatie, afwerking en details.

U kan uw verandadak invullen met materiaal naar keuze zoals:

Wat u nog hoort te weten over uw veranda:

Uw veranda, uw kleur

Onze aluminium veranda profielen kunnen gelakt worden in meer dan 200 verschillende kleuren. Enerzijds gebeurt het lakproces volledig onder het Qualicoat label, anderzijds ontwikkelen we zelf de profielen zodat de hechting, duurzaamheid, UV-weerstand en kleurvastheid versterkt worden.

De microstructuur van de lak geeft een vochtwerende laag aan het oppervlak van het profiel. Hierdoor stroomt het regenwater makkelijker over de profielen en neemt het stof en vuil mee.

De kleuren aan binnen-en buitenkant van uw veranda kunnen perfect verschillen. U kunt uw veranda kiezen in het RAL-kleur dat u wenst. Om u te helpen in uw keuze geven wij alvast de meest populaire kleuren mee van 2018 (zie rechts).

Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire veranda kleuren (RAL) van 2018:

RAL 9005 – gitzwart

RAL 7016 – antraciet grijs

RAL 7015 – leigrijs

RAL 7021 – zwartgrijs

RAL 8019 – bruingrijs

RAL 7039 – kwarts grijs

RAL 7030 – steengrijs

RAL 9007 – grijs aluminium

RAL 9006 – aluminium

RAL 9010 – wit

RAL 9016 – verkeerswit

Spring eens binnen in onze showroom vlakbij Wetteren

Wenst u nog wat extra advies voor u uw veranda-plannen realiseert? Spring gerust eens binnen in onze showroom in Sint-Martens-Latem.

Hier vindt u tal van verschillende veranda types en stijlen. Onze medewerkers staan u ook graag te woord met advies en een kop koffie.

U kan onze showroom terugvinden op de kortrijksesteenweg 180, 9830 te Sint-Martens-Latem, op ongeveer 15 minuten bereikbaar van Wetteren.

Waarom kiezen klanten voor een veranda bij Veranco?